Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz szilu7 #5960 üzenetére

    Várj, kimaradt a "szerintem", sorry. :B

    Én nem értek hozzá, csak felvetek gondolatokat, és várom, hogy az okosabbak reagáljanak rá így vagy úgy. Ez a megjegyzésem is azért kerül ide, nehogy egy később érkező úgy gondolja, hogy amit írtam az tény, sokkal inkább elméleti gondolat, és én magam is tanulok a válaszokból. Szóval ezért nincs értelme privátban folytatni.

    De kifejtem neked, mire gondoltam. A bejövő elektromos jel zavarja a kimenő elektromos jelet, még akkor is, ha az túl is van két pufferelési fázison és egy újramintavételezésen.

    Akartam írni utána, hogy nem biztos, hogy ez segít, hiszen a galvanikus leválasztás után is marad ugyanaz a zavar, de gondoltam, hogy hagyom, hogy más cáfoljon meg, mert annak semmi értelme, ha saját gondolatomat lelövöm, mert még az is lehet, hogy jó volt az alapgondolat.

    Miután írtam az előző hozzászólást, utánanéztem, és valószínűleg nem mondtam akkora hülyeséget, mert az egyes ASRC elektronikákhoz bizony használnak galvanikus leválasztást. Egy viszont dolgot biztosan tudok, hogy az Apogeenál nincs galvanikusan leválasztva az SPDIF, ugyanis akitől vettem, pont erre panaszkodott. Akkor még nem értettem, hogy mit is beszél (számomra értelmes szavak kusza szövevénye volt), de most ez a pár hozzászólásváltás megvilágosított kicsit.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák