Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    na, végül a GR06 mellett döntöttem, ma reggel meg is érkezett a futár. eddig szimpatikus, bár még szokni kell a fül feletti kialakítást, de kényelmesnek és stabilnak tűnik, plusz a kábelzajt is megoldja.
    a cucc minősége nagyon rendben van, igaz eddig csak alsóbb kategóriás füleseim voltak, de ez akkor is meggyőző. a kábel is jónak tűnik, bár viszonylag merev, de nem rideg. elképesztően sok bogyót adtak hozzá, nem is tudom melyiket használjam vele. eddig az egyik vékonyabb falú szilikon tűnik a legkényelmesebbnek. nem úgy fekszik fel a fülben, mint az eddig használt CX200 klón fülesem, kicsit mintha több levegőt engedne be, de így is elég jól zár végülis.
    hangminőségben nem esett le az állam azért, nem olyan populáris hangja van szerintem, de részletgazdagabb, és pontosabb sokkal, mint amihez eddig szokva voltam. először kevésnek tűnt a mély tartomány, de aztán betettem egy Nightwish számot, ahol általában kicsit túlvezérlik a basszust, és ott minden rendben volt. inkább neutrális hangzás van, bár még nem sokat hallgattam eddig. mindez mindenféle burn-in nélkül. meglátjuk pár nap alatt változik-e valamit a hangzása.
    az árát egyébként szerintem megérte. bár nem a legolcsóbb helyről rendeltem, de viszont tegnap (vasárnap) este 5-6 körül adtam le a rendelést, ma reggel 11-kor már jött a futárral, pedig ez egy ebay jellegű bolt (csak kínai).

Új hozzászólás Aktív témák