Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Mai nappal nagyon merem remélni hogy pontot tehetek ennek a fülhallgató herce-hurcának.
    Beneveztem egy JVC HA-FX101-G alias Extreme Explosives fülesre. Régóta környékezem a szememmel, de amikor lehetőségem lett volna megvenni, sose volt raktáron. Most is az utolsóra csaptam le. És azt kell hogy mondjam, ez nem semmi. Dizájn szempontjából szerintem csillagos ötös, hangzásilag meg nem nagyon tudok belekötni. Maximum annyi hogy a magas hangok picit zavaróak, de ezt EQ-val fogom orvosolni. Meg egy picit túlzásba vitt izoláció. Konkrétan semmit nem hallok a külvilág zajából, ami abból a szempontból jó, hogy metrón fasza lesz, de azért ahogy korábban is felvetődött, picit balesetveszélyes.

    Próbáltam variálni a fülgumikkal. A "S"es gumit soha életemben nem fogom hsználni, mivel valamiért nem jönnek át ott a mélyek. A Metallicsnál észrevettem hogy az "L"es gumikkal jobbak a mélyek, itt nem tapasztaltam kardinális változást, szóval marad az "M"es :) :)

    Ja és még annyit tennék hozzá, hogy aki kitalálta ezt a csomagolástípust, azt arra kárhoztatnám, hogy örök életére kézzel kelljen kibontania ezeket a dobozokat. Ollóval is alig tudtam felhámozni. :(((

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák