Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • honfoglalo

    senior tag

    Üdv!

    Fülhallgató vásárlás előtt állok, ebben kérnék tanácsot. Eddig sokféle Sennheiser (cx300,400,s..) után Klipsch S4-et, illetve jelenleg Brainwavz M2-t és R1-t használok, Fuze-zal és i4-gyel, de mostanra mindkettő (füles) meghalt megint, úgyhogy lehet, hogy a sokadik javítás helyett most beruházok egy újra.
    Mivel eddig a fenti füleseket használtam, a "normálisnál" több mély számomra feltétel. Az M2 hangjával nincs gondom, az összeszerelési minőségével annál inkább, kábel- és "doboz"cserén is túl van már, de igazából kezdettől fogva voltak vele sajnos gondok. Head-fi olvasgatása kapcsán találtam a gr02 bass version-t, ami elvileg nagyon hasonló az M2-höz, de talán valamivel jobb a kialakítása, illetve alapból 40$ az ebayen - az M2 csak akciósan ennyi. Említették még a gr06-t illetve a Shure SE215-t a drágábbak közül, ezek közül utóbbinak kiemeltebb a mélye, ár/érték arányban viszont egyértelműen rosszabb. 100$ a plafon egyébként, afölött nem néznék.
    Szóval a magyar garancia miatt, illetve a könnyebben szerelhető kialakítás miatt hajlok a Shure felé, annak ellenére, hogy ár/értékben lenne jobb, de annyit szenvedtem ezekkel a hongkongi fülesekkel (mivel nem akartam visszaküldeni hónapokra), hogy komolyan gondolkozom rajta. Ki mit javasol?

Új hozzászólás Aktív témák