Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • honfoglalo

    senior tag

    válasz Narakh #44435 üzenetére

    Van alatta meg fölötte, pl. K3003i :D
    Az az életbiztosítás, hogy 3 évig küldenek másikat, ha küldesz egy mailt, illetve az, hogy meg van erősítve a csatlakozónál és b@szott vastag a kábel.
    Egy E30 összeszerelési minősége szvsz gagyi, a VSD1 kábele pedig vékony. A GR07-tel már meg voltam elégedve nagyjából, sokkal tartósabbnak tűnik, mint a 10k-s kategória vitézei, de azért azt is tokba raktam, megvolt az az érzés, hogy jajj, mi lesz, ha megtörik, lehet ez csak engem zavar.. de ugyanakkor az MA-750 lényegesen minőségibb, illetve még egyszer megemlíteném, hogy 3 évig vagy biztosítva 5 napon belülre, nem pedig 1 évig talánra, és 1-2 hónapos várakozással, amit adott esetben fülhallgató nélkül kellene kivárni. Szerintem ez nem mindegy, szerinted igen, ez az alapvető különbség, hogy nekem a hangminőség nem a mindent mást alárendelő kizárólagos fő szempont.

    E a fent leírtakat mindenkinek magának kell mérlegelnie, és meghoznia a döntést. Akit ezek nem zavarnak, és évekig bírja minden fülese, annak valóban lehet fölösleges pénzkiadás így elsőre.

    (#44436) sheratan: megtennéd, hogy idézed, hogy hol írtam olyat, hogy nincs ilyen füles? :)
    Én ezt írtam: "Persze az E10m is teljesen jó, amíg nem hallott jobbakat, csak köztük nem sok minden van, talán vmi ATH." illetve: "jó lesz az E10m. Én is évekig elvoltam egy olyan szintűvel."
    Tehát az ATH-t javasoltam, csak nem hallottam konkrét terméket, illetve az iM50/70-re vonatkozólag írtam, hogy "olyan túl nagy választék nincs, ha alapból mikrofonos kell."

    Azt még egyszer megismételném, hogy azért ajánlottam, mert nem nagyon van választék ebben a kategóriában, az áráért nem rossz vétel. Azt hogy menyit akar kiadni rá meg döntse el a kedves érdeklődő.
    A Beyerdynamic DTX 101 IE-t nem hallottam, de ár/értékben vélemények szerint jobb a lényegesen olcsóbb E10M, akkor már talán értelmesebb az ATH (accesoryjacktlő) egy általad javasolt Logitech kábellel.

    Ami a kérdésedet illeti, DX50-ről próbáltam és jobban szól, számomra tisztább. DX50 és AK között annyira nagy különbséget már nem érzékeltem, egy ilyen füleshez szerintem elég az iBasso. Ha lemegy használtan 35k körülre, és a következő frissítéstől lesz USB dac funkció, még meg is gondolom a beszerzését. :)

    (#44439) kemcso: Ajánlottam a ~10k-s E10M-et, amennyiben túl van a határon neki az RHA nem hiszem, hogy nagy kárt okoznék, ha azt is leírom, nem erőszak, rendszeresen ajánlanak a kért keret fölött, és egyébként nem csak ebben a topikban jellemző ez, ami alapvetően szerintem nem baj, én is 10k-s ra kérdeztem először, aztán örülök, hogy végül 3x annyiért vettem füleseket.

    Az RHA-t pedig nem tartom egy high-end valaminek, középkategória, de az iPhone-os jobban szituált rétegnek Klipsch-ek, Beats-ek helyett kiváló lenne, és ha megnézed ebben az árkategóriában legtöbben sz@rt vesznek.

Új hozzászólás Aktív témák