Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    Nem sikerült ma összehallgatni a P1-et a K3003-mal, mert a próbadarab szervízben volt éppen annál a boltnál, ahol ki van téve, viszont cserébe volt nekik W60 végre, így arra csaptam le.

    Nos, azt kell mondjam, hogy kellemes kis füles, de persze marha drága. Méretre nem éreztem nagyobbank a többi Westone-nál, ami nagy plusz pont, főleg ennyi driverrel benne. Egyedül a külsőségekből az aranyszínű berakás nem jött be, de ha jól néztem, akkor ezen is cserélhető, így nem akkora gond.
    A hangja kicist a mélyek felé húz, nem olyan kiegyenlített így érzésre, mitn a W40, de nem ül rá semmire a mély, és nem vonul nagoyn a háttérbe a többi tartomány sem. Nagyon kellemes, szellős és könnyed hangja van, tényleg egy profi cucc. Emlékezetből arra nem vetemednék, hogy a részletességét a W40-hez hasonlítsam, de nem volt hiányérzetem ilyen téren sem, A basszusa amúgy azért persze nem az az igazn erőteljes, átütő, de ezt szerintem inkább az utóbbi idők fejhallgatózása után mondom, amúgy nincs vele semmi gond. Aki szereti a kicsit melegebb hangzást, annak kifejezetten tetszeni fog szerintem. A magasak ettől függetlenül szépen csilingelnek, kicsit a W30-hoz képest (amit azért többet halglattam, mint W40-et) jobb a szeparációja, jobban elkülönülnek a zene elemei, de nem szedi szét ízekre azért, csak több teret enged mindennek.

    Ezen kívül újra felpróbáltam az ATH iM04-et is, és meg kell mondjam, hogy sokkal jobban szól a P1-ről, egészen élvezhető, bár továbbra is tartom, hogy túl mélycentrikus nekem, de nincs már az a fátyolosság és részlethiány, amit az AK100-ról hallgatva éreztem a hangjában. Bár továbbra is csak elektronikus zenéhez ajánlanám inkább, mert a magasak elég visszafogottak, kicsit a Shure féle vágottság jut róla eszembe, alul meg azért jócskán dorombol, de gondolom van aki inkább ilyen hangzást szeret.

Új hozzászólás Aktív témák