Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kemcso

    Ármester

    Az utóbbi napokban pár fülest meghallgattam, ezekről egy rövid beszámoló:

    W60
    6BA Már írtam róla

    UE900S
    4BA V karakter, a középtartomány visszafogottabb. A magasak szépen csilingelnek, a mélyek jók, de nem viszik túlzásba. A W4 jobb füles, de az (kínai) árát nagyon megéri (kb fele a W4-nek). Jó kábel, nekem kényelmes is IEM-hez mérten. Jah és rengeteg illeszték jár hozzá, én ennyit egy kupacban még nem láttam :Y

    Zero Audio - DUOZA ~110$
    2DD szép magasak, közepek. A mély tartomány igen jó, kicsit ki van emelve. Olyasmi, mint a GR07+basszus. Fém ház, nem túl vastag, de jó kábel, minőségi az egész. Sztem olyannak ajánlott, akinek a GR07 basszusai kevesek.

    Zero Audio - Tenore ~40$
    DD dinamikushoz mérten igen szép, részletező magasak jellemzik. A középtartomány is tiszta, részletes. A mélyek viszont igen visszafogottak, mint a neve is utal rá, nekem kevesek is voltak. Pici, kényelmes kis füles, nem túl vastag, de jó kábellel.

    Macaw GT100s Link ~69$
    DD Jó kis mindenes, egyben van a hangképe. Nem túl részletező, de mindenhol ott van és semmiből sincs több, mint kéne.
    Fém ház, a képekkel ellentétben minőségi hatású és igen kényelmes. A kábele vastagabb, mint a ZA-ké, de gubancolódó. Picit drága, ha 50$ körül lenne akkor bestbuy lenne ár/értékben.

    UE Triple.fi10 200-600$ között
    3BA nekem BA létére nem volt elég részletező, a magas tartomány kicsit visszafogottabb, a mélyre meg rágyúrtak. Minőségű a ház, de nem az eredeti kábellel volt.

    Volt még a Yamaha EPH-100 is, de ennél az illeszték nem volt méretben jó, így a mélyek részben elvesztek.

    Köszönet a tulajdonosoknak :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák