Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hentes555

    senior tag

    Sziasztok :)

    Szeretnék egy jobb fajta fülest venni, így a Black friday vagy karácsony körül, bár lehet most a black fridayen olcsón tudnék jó füleshez jutni, igaz?

    Most egy Xears TD2 Titan van 2 éve, ez volt az első ilyen jobbnak mondható fülesem, szerettem is nagyon, de már eltelt felette az idő, csak a szivacsos gumis izolációs gumiharangot használtam, nagyon tetszett hogy a környezetből szinte semmit nem hallok és az előző fülesekhez képest szép tiszta hangja volt.
    De nemrég elszakadt a kábele a mágnesnél, haverom megforrasztotta de már nem a régi, mintha kicsit tompább, erőtlenebb lenne meg a gumiharang is gatyán van.

    Szóval kellene egy másik füles, 10-13k körül. Relatíve nagy arányban rockot hallgatok de minden stílusból szoktam, pár előadó: Tankcsapda, Depresszió, Nirvana, Rammstein, Queen, Sting, Lana Del Rey, Adele, Tkyd, Sub bass monster, The Temper Trap és ilyen nyugisabb pop(?) zenék pl Take me to church és ehhez hasonlók. Tehát elég vegyes a kép. Kialakítás terén az in-ear jön be legjobban és a külső hangok szigetelése sem hátrány, ez nagyon tetszett a TD2-nél. A kiemelt basszust nem szeretem, a mély tartománnyal nincs bajom, sőt legyen is de ha túl van tolva azt nem szeretem.
    Leginkább este ágyban fekve használom, buszon csak nagyritkán.

    Ezek alapján tudtok valami jobb fülest ajánlani?

    [ Szerkesztve ]

    "Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

Új hozzászólás Aktív témák