Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarabeus

    tag

    Véleményt szeretnék formálni az ebay-en vásárolt, itt több ember által is ajánlott BT fülesről ami ~ 2500 forintba fájt. [link]

    Számomra ez harmat gyenge. Nem tudom, más BT fülesek hogyan muzsikálhatnak de azért én többet vártam tőle, annyira volt itt istenítve. Se hangerő, se tér, egy macskanyávogás az egész. Basszusról nem is beszélve, az szinte egyenlő a nullával. EQ-val minimálisan javítható, de ha a BT fülesek ennyit tudnak ennyi pénzért akkor talán jobb lett volna nem megrendelnem. Mindenesetre ha már megvan vissza nem küldöm, még futásnál talán a semmitől több. Persze majd ha megmarad a fülemben.. :)

    Összehasonlítási alap: Xiaomi Hybrid. Legelső széria, nem PRO. Számomra itt kezdődik egy fülhallgató, nyílván ilyen szintet nem vártam tőle, főleg hogy vezeték nélküli a technológia és fele annyiba került, de ha a Hybrid 10 pont akkor ez a BT noname maximum 2 pontot érdemel tőlem.

    És lám lám.. tegnap észrevettem, hogy a Hybrid jobb része nem olyan hangos, mint a bal. Rossz lenne a fülem? Megnéztem más forrással ott is hallottam, ki-be tettem a 2 oldalit külön-külön egyértelmű volt. Majd levettem a korongot, és megtiszogattam a membránt. Odáig jutottunk, hogy már szinte elnémult a jobb oldala.
    Gyanítom, hogy nem kábel gond van.

    Valami ötlet mi történhetett vele? :(

    [ Szerkesztve ]

    Oneplus One --> Samsung S7 Edge --> Oneplus 7 Pro 8/256 --> Samsung S22 Ultra 12/256 --> Oneplus 11 16/256 // "Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 2x 1000 ft kedvezményért!

Új hozzászólás Aktív témák