Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Tyrel #77576 üzenetére

    Ebayen van kb 8400 forintért EP51 és olyan 10-11 körül EP52, szerintem ezeket nem nagyon vámolják, mert a befizetendő összeg elenyésző lenne.

    Az kb akkor derül ki, hogy milyen illeszték jó rá, amikor kézhez kapod, így előre nem tudok sajnos mondani méreteket. Illetve a Comply holnapon volt fent pár "szabvány" méretkategória, de abban az ilyen kevésbé népszerű kínai gyártók fülesei nem lesznek benne szerintem.

    A Xiaomi nekem marha kényelmetlen volt, eláll nagyon a fülből és merev az a fül feletti része, nyom, meg úgy egyáltalán fura érzés a viselete szerintem. Hangra meg semmi extra, ami indokolná, hogy megszokd.

    Az Aurvana lehet, hogy jó, de azt vedd figyelembe, hogy ez ANC-s, szóval a jó hangszigetelés miatt a szorítóereje nagy lesz és (mű)bőr párnák is jól be tudnak fülledni. Most itt van nálam kölcsönben egy h.ear ON 2 BT ANC, és bár tök praktikus, de melegben simán ráizzad az ember fejére az említett okokból.

    A Steelseries nem valami kamu-dán cég? Egész sok kínai csinálja, hogy bejegyeztet valami céget EU országban és próbálják azzal eladni, hogy ez német, dán, stb. Közben meg olyan kínai, mint a ház.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák