Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz lapalapa #86499 üzenetére

    Giorgio jó anyag :)
    Meglepődsz, de pl az elején a tömeg beszélgetésétől visszhangzó teremakkusztika az L3-on élethűbb (jobb oldali kapcsoló fent, bal lent épp).
    Az FH3-on ezt leszámítva jobb, a beryllium DD subjai szintetizátornál egyértelműen nyerőek. Annyira, hogy teljesen pontosan ugyanolyan basszust produkál az YBF-ISS014, amit csak a kicsit túzásba eső felső-közép/alsó magastartománya választ el a single DD kategóriában a mennybe meneteltől, ebben az FH3 barátságosabb.. Nagyon az az érzésem, hogy pont ez az apró javulás indokolja a Periodic Audio BE 5x-ös árát az Urbanfunhoz képest.

    És sok más esetben is az L3-on reálisabban szólal meg pár hang, de a teljes körítéssel az FH3 mégis élvezetesebb. Kb kétharmad arányban oda húznám a stigulát.
    Eléggé beleszámít az illeszkedés is, arra kényes az L3. Nekem majdnem CIEM-ként megy a fülembe, passzol, mélyre ül, és alig kell rá anyag eartipnek. Konkrétan ennyi:

    A másik, ami gyanúsabb, hogy a FiiO konzisztens, kiforrott gyártású cuccaival szemben ez manufaktúrális kisszériás dolog, ezért aztán nagyobb lehet a minőségi szórás, ami nem jó. Majd jól össze kell hallgatni a kettőt egyszer, hogy leigazoljuk ezt is, hallottam már olyan véleményt, hogy a korai szériák magasai jobbak.

Új hozzászólás Aktív témák