Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz F34R #13703 üzenetére

    Elkezdtem választ írni a privátodra, de elfelejtettem befejezni is :B

    Ez most kicseszettül hosszú lesz, saját tapasztalatom, plusz információ morzsák alapján innen-onnan. :R

    Szóval pár dolog Cyno-val kapcsolatban. Mindenképp kell mellé egy Electro battery, én Fischl-t választanám, de Beidou is jó választás és valószínűleg Kuki se lehet túl rossz de róla nem tudok nyilatkozni. (Yae field time túl hosszú, plusz nagyon kevés energiát gyárt szvsz, Raiden viszont használható egy esetben amiről később beszélek) + mellé Cynonak is kell ~150% ER. Fontos az EM is, ~200-300 az ideális. Ezek mellett pedig ugye minél több ATK és crit, talent szempontjából pedig Q>E. Normal attack maradhat lvl 1-en. Ha Cynonak sikerül sok ER-t összekaparni és a többi csapattag is jól áll, akkor ajánlott hamarabb megszakítani az ultiját, hogy a rotációt újrakezdhesd a többi karakter ultijával/képességével/buffjával.

    Cyno nagyon papír, szerintem nem lehet mellőzni a shieldet. Mivel nem ugrál mint Xiao eléggé ki van téve az interruptnak és sebzésnek, DPS vesztéssel jár. Jelenleg Zhongli az aki a legjobban működik vele, mert 20 sec a shield duration + ad egy kis resistance shredet + tenacity tudja buffolni.

    Healerek nagy része (kb mindenki) egy bizonyos területen belül működik, ami szerintem rosszabb választás mert Cyno el fogja lökdösni magától az enemyket, de mellette nincs védve az interruptiontól, ami DPS loss.

    Csapat összeállítás terén azért lehet variálni többé kevésbé.

    Aggravate: traveller. Neki van a legnagyobb dendro AOE-ja ami kelleni fog a lökdösődés miatt. Az én csapatom Zhongli + Traveller + Fischl + Cyno.

    Hyperbloom: Shielder helyett Barbara healernek (játékossal mozog, vizet fröcsköl), Traveller dendrónak. Ha nagyon profi vagy Barbara helyett mehet Xingqiu is, kevesebb healing de jobb fröcskölés és hát 0 sebzésnél többet ad bárhogy van építve :DD De jah ezzel nehezebb játszani. Beidou szerintem itt jobb választás, mert Traveller ultijának AOE-je növelhető Hydroval, ezen kívül pedig senki se helyhez kötött Fischl-el ellentétben.
    XQ/Barbara + Traveller + Fischl/Beidou + Cyno

    Electrocharge: itt már van egy kis rugalmasság, mivel nem kell egy slotot fenttartani Dendrónak, de inkább akkor ajánlott ha AOE sebzés kell, single targetben nincs értelme és nagyon elmarad a dendrós reactionöktől. Yelan ha megvan akkor ajánlott mellé egy hydro (Barbara, Kokomi) + electro battery (Beidout javaslom itt is) + Cyno. De lehet shield + hydro + electro + Cyno is, vagy akár Anemo (VV shred) + hydro + electro + Cyno is.
    Kuki esetén mehet a XQ + Yelan + Cyno kombó is.

    Overloadedet el lehet felejteni, nagyon rossz Cynoval.

    Cynoval még az a gond hogy a sub és main statok nagyon át tudják szabni mi a jó neki.

    Pl még egy eset, Raiden mint electro battery és sub DPS. Szerintem ez csak akkor működik hogyha Cyno-nak sehogy sem sikerül összekaparni ER-t viszont a supportoknak magas ezzel ellentétben. Egyszerűen Cyno és Raiden ulti rotációk között váltogatnál. A gond ezzel hogy nem a legoptimálisabb, külön külön a karakterek más kompozícióban jobban teljesítenek.

    Pl nekem olyanok a Gladiator artifactjaim hogy kb 0 ER jön substatokból, ha ATK% sands van akkor ez tudott működni úgy ahogy. 2100+ ATK, 200-300 EM, 70/200 crit. Cyno nagyon b@szó ~30k ütésenkénti sebzéssel Aggrevate compban, de iszonyatosan nehéz elérni hogy egyáltalán elsüthessem az ultiját :DD Ilyenkor Raiden Q, mire végez Cyno mehet majd újra. (közben mivel sok az ER travelleren el tudom nyomni az ultiját kettőjük között is).

    Én viszont lecseréltem az ATK sands-et ER-ra, így 1600 köré esett az ATK viszont egyrészt megnőtt a Crit value, EM mert jobbak a substatok másrészt Cyno ulti mindig fent van rotáció végére és még hamarabb is megszakíthatom ha épp úgy esik (na meg azért húztam ki a karaktert hogy vele játtszak szóval... :DD)

    Úgy általánosságban artifact terén 2+2pc kombó a legjobb ha a statok nincsenek rendben - kevés EM esetén Wanderer+ Gilded dreams, kevés ER esetén emblem + gladiator/shimenawa/thundering fury/echo/vermillion, kevés atk esetén glad/shim/echo/vermillion kombóból kettő, vagy mindennek a kombinálása a stat balanszoláshoz.

    4pc-ek esetén Gladiator > Gilded > Thundering Fury így sorrendben, de mint mondtam rengeteg minden függ attól hogy sikerül a statokat balanszolni. Main statokkal lehet variálni még ha úgy általánosságban sikerült jó szetteket összerakni (mint pl nálam a gladiator ATK%->ER% váltás).

    "Röviden" csak ennyi :))

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák