Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Shiro #13874 üzenetére

    De Yelan nem egyértelmű upgrade C6 Xq-hoz képest, mert valamit ad, mást meg elvesz. De ez igaz Sucrose-Kazuhára is. Valamilyen szinten a XL-Hutao páros is ilyen (összehasonlítható dps, de AoE vs single target, egyszerű használat vs animation cancels). A Barbara-Kokomi az oké, de csak mert Barbara eleve nem egy "annyira" jó unit.
    Bár azért vicces, hogy Yelan nem leváltotta Xq-t, hanem kiderült, hogy milyen jók együtt. :DDD

    Összességében, ahogy én értelmezem a "profikat" hallgatva, nincs nagy különbség a jó 4*-ok és a jó 5*-ok között, pont azért, mert ki vannak egyensúlyozva. Aztán vannak unit-ok, amik drágák, mert megkívánnak drága karaktereket, hogy kiteljesedjenek, mások meg kevésbé.

    Btw mi az SSJ Ayaka, te nevezted így el a comp-ot?

    Mike: Ez igaz, de arról nincs nagyon mit beszélgetni, hogy melyik karakter csinosabb vagy menőbb, így marad játékbéli teljesítmény megvitatása. :D

    Illetve számomra nem esik jól hiperinvesztálni gyengébb karakterekbe, akiket még Overworld-ben sem esik jól használni, mert alig járulnak hozzá a csapat sebzéséhez, egyszerűen lehangoló. Candace pl hiába szimpi, nem érzem úgy, hogy érdemes lenne kifejleszteni, felgearelni, mert harcra valszeg seígy-seúgy nem használnám, a resin (és idő) meg korlátozott. De legalább betettem a mining (+local speciality farming) teamembe: Zhongli-Candace-Sayu-Kazuha, hátha egyszer kapóra jön a mászás stamina buff. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák