Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuzda

    aktív tag

    válasz Ezekiel. #2395 üzenetére

    Volt egy kristályokat gyűjtő event, az szerintem nagyon jó volt. Lehetett sok jó dolgot szerezni belőle (xp könyvek, felemelkedés kövek, talent könyvek) és egy Fishl-t is. Volt egy ételkihordó event, ami inkább csak az emberek idegesítésére szolgált. De volt egy repülési kihívás is, ami egyáltalán nem volt nehéz.

    Jelenleg semmilyen event sincs, mert este 11kor kapcsolják le a szervert, jön az új event. Én mindenképpen belépnék, mert kellett kapnod több mint 1000 primogemet az utóbbi 2 hétben. De szigorúan csak holnap tenném meg, mert ha holnap teszed meg, akkor úgy tudom, hogy onnantól él a visszacsalogató ajándék. Kapsz egy 4*-os kardot. Talán valamilyen favonius a neve.

    Jött 2 új karakter Xinyan, egy 4*-os, tüzes, nagy kardot használó, pajzsot adó rocker csajszi és Zhongli egy 5*-os Geo, aki lándzsás és a Q-ja (burst) szerintem nagyon menő :D E-vel pedig pajzsot tud ő is adni, vagy lerak egy oszlopot ami talán másodpercenként egyszer sebez. Asszem ennyi történt, de ha valamit kihagytam, vagy rosszul tudok, majd más kijavít :D

Új hozzászólás Aktív témák