Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    Topikgazda

    válasz F34R #3774 üzenetére

    Amikor várni kellett hogy huzhassam a karit, akkor előre kifarmoltam amit tudtam, de mára már van 5-7 karakterem amiket használok is, így még nem értem el azt a szintet hogy előre tudjak farmolni, mert mindig van mire nézni a már meglévőkkel kapcsolatban is.
    Mire megvan az egyiknek az artifact setje, akkor kezdem a kövit, majd jön egy új kari (most pl Keqing, de még Ningguang sincs kész), és ezekkel foglalkozom inkább.

    Ha nagyon őszinte akarok lenni, ott van pl Barbara akit sokáig használtam, de megrekedt 80on. Ott van C6 Xiangling akit szeretnék is használni, de LV60 kb 40es fegyverrel, mert nincs rá erőforrásom. Aztán itt van most Keqing akit már 80ra feltudtam ugyan húzni, de a fegyvere még csak 60as kb, az artifactjai meg full nullák, szóval én utólag szedegetek ki mindent.

    Mondjuk tudnék neki örülni ha lehetne agyba főbe farmolni, és előre ki tudnám szedni, de ez a játék nem erről szól :D

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák