Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    Topikgazda

    válasz Sordoran #3894 üzenetére

    Ha korlátlan lenne, már 10ből 8 ember abbahagyta volna, mert meglenne mindene.
    Az, hogy valami tart 2-3 hétig, de effektíve 2 óra alatt maxolható, az szerintem nem a player hibája. Voltak eventek a havas területre, mikor 15ször vagy 20szor kellett 4 és fél métert menni, majd 10 mobot likvidálni, és kész volt az event! Ez kinek, és miért tart hetekig?

    De itt az ellenpélda (tower defense), amikor egy event hetekig tart, de nem is kapsz meg mindent az első pillanatban, így rá is vagy "kényszerítve" hogy 2 meg 5 nap múlva is visszanézz.

    És akkor itt van a fordítottnak a fordítottja(ley line), amikor egy event egy hétig tart, és alapvetően hasznos is lenne a rewardokat illetően, plusz minden nap logint igényel, de ahelyett hogy hagyták volna az embereket hogy picit összeszedjék magukat mondjuk mora ügyileg (senki sem lett volna milliárdos, valljuk be), ehelyett egy amúgy is rettentő korlátolt tartalmon (resin), korlátoztak még egy fokot...
    Komolyan nem értem...

    Mintha a Mihoyonál lenne A. meg B. hét, ahol az A héten hozzáértő emberek dolgoznak, míg a B héten meg ezen emberek semmihezsem értő rokonait alkalmaznák ugyanazokra a feladatokra..

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák