Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sirandrish #7191 üzenetére

    Nekem is meglett tegnap lvl90, a talent pedig 7/6/6 most. Kedd/péntek/vasárnap lehet domain-be szedni talent material-t, most az lesz a prioritás nálam. Az adventure guide amúgy itt elég vérszegény, mutat 3 helyet északon, holott van ott még egy, és a sziget másik felén, valamint a többi szigeten is van még rengeteg belőle. Ha nem siet az ember akkor ráérősen így is meg lehet szerezni, de én kis türelmetlen vagyok. :DDD Ha engedi az időm lefarmolom teljes kört. Most Ayaka-hoz kell csak, de később jönnek még karakterek gondolom (egyről tudok is) akihez ez kell még. Kissé emlékeztet Fischl húzására akinek arrowhead-et kellett szedni. Nála ráadásul ascend, talent de még a weapon fejlesztéshez is az kellett. :((( Bezzeg a fauti agent farmolás másik karakternek de jó volt, összesen 8 darab van belőle teljes pályán, pillanatok alatt végigszaladt rajta az ember.

    Roland861010: Nem lepne meg, ha az új területekkel nőne az erőforrásigénye a játéknak. Ez mondjuk elég szomorú ha már most is így van. Amúgy a gamepad támogatás az ami nagyon kéne neki, nekem PC-n is szokatlan volt az irányítás, de ott ugye rádugtam DS4-et és máris otthon éreztem magam. :DDD

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák