Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sirandrish #7360 üzenetére

    Gondolkozok rajta. MainDPS-nek mindent maximalizálni érdemes szerintem, a subDPS-nek és supportnak lehet válogatni (nem csak korona tekintetében, de pl. minek húzzam fel Zhongli attack talanetjét, ha csak az E-t és Q-t használom rajta). Jelenleg van 7 koronám, ebből egy kell még Hu Tao-nak, maradék 6 pedig Ayaka és Raiden Shogun jelenleg. Bár mivel utóbbi nem mainDPS, így azért megvárom míg bejön a játékba, mégis mennyire lesz jó. Illetve Ayaka-nak is előbb legyen minden 9-esen. Ő most 9/8/7-en van, szóval ha Dream Solvet-et haszálnám rá, meglenne hamar. :))

    xeon forever: Nekem jelenlegi C6-ok az Fischl akit aktívan használok, Beidou akit tervezek felhúzni, és Chongyun akivel semmi tervem nincs már, nem is akartam neki constellation-t. :(((Ningguang és Xiangling már C5, és velük vannak terveim, szóval remélem hamar összejönnek. Ningguang elvileg a szeptemberi shop-ban benne lesz, akkor legkésőbb meglesz C6.
    Sucrose-nak a Valley of Remembrance dob artifactot.
    Ha tartja az eddigi ütemet a mihoyo, akkor 2.1 végén lesz az első éves évforduló, így Aloy aki ingyen jár majd 2.2-ben és 2.3-ban pont nem esik bele ebbe. Én továbbra is tippelném, hogy egy 5* karakter wish-t illene adniuk, amiben egy standard, vagy ami izgalmasabb lenne, egy korábbi event wish karaktert adnának. Itt már csak ráadás lenne, ha még mi választhatnánk is. Még egy választott standard-ra rámondanám, hogy ez rendben van, főleg ha esetleg ezzel együtt a karaktereket is rotálnák. (utolsó lehetőség Diluc/Mona/Jean/Qiqi/Keqing megszerzésére, de búcsúzóul egyiküket behúzhatod ingyen)
    Ha így lenne, standardok közül én Keqing-et kérném, ha evenet karakterek lennének választhatóak, akkor pedig Ganyu. Bilibe lóg a kezem. :DDD

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák