Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz fpatrik17 #7454 üzenetére

    Mikor én kezdtem még nem volt garantálva event első wish-nél, legalábbis nekem Mona esett nem Venti. Elképzelhető hogy azóta változott, de nem hinném, szóval valóban 50% esély Yoimiya-ra és 50% a standardok közül egyikre. Amennyiben egy standardot kapsz, akkor a következő 5* biztos adott banner kiemeltje lesz.
    Standard szabályok ugyanezek, csak ott nincs egy darab kiemelt, hanem ahogy írtad is standard karakter vagy fegyver eshet.
    Számolás külön működik, és bannereken átível, tehát ha 89. húzásnál jársz banner végén, új banneren az első már 5* lesz 100%. (ez csak eventnél lényeges, mivel a standard nem változik 3 hetente, szóval ott ez egyértelmű szabály)
    Mivel 77. húzásnál jársz, és nagyon nem kell Yoimiya, de Diona és Sayu igen ez elég patt helyzet. Most az a kérdés kell-e következő 5* karakterek közül valaki? Aki jönni fog (eddigi hivatalos információk alapján, illetve spekuláltan" 5*-osok lesznek) az Raiden Shogun (electro polearm), Kokomi (hydro catalyst) és Yae (electroy catalyst). Velük találkoztunk már játékban, ezért lehet tudni leakek nélkül is hogy jönni fognak biztosan. Ha ezek közül egyik se kell, akkor nem látom okát miért ne wish-elj tovább. Azt befolyásolni úgyse tudod, hogy Yoimiya vagy standard legyen, add át magad fortuna kegyeinek. :DDD Ha szerencséd van akkor standardból esik valaki, és tudsz még húzni sokat. Ha nem, akkor így jártál, játék elején még ennyire nem kell rágörcsölni szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák