Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Ehhez az egészhez tegyük hozzá, hogy nekünk azért is ennyire sokkoló a dolog, mivel a mi pénztárcánk össze se vethető egy nyugatiéval. A bérek köszönő viszonyban sincsenek, de a játékban megvásárolható dolgok árai ugyanazok. Szóval míg nyugaton ez lehet csak egy drága hobbi (átlag ember is elverhet akár havonta 1-2db 100 dodós csomagot) itthon már a legelső, dupla crystal-t adó is komolyan meggondolandó. Így inkább luxus hobbi. :DDD
    Olcsónak nem olcsó a játék külföldön se, de ott jóval nagyobb tömegek mozdulnak rá ezekre a vásárlásokra. Nem kívánok rosszat amúgy a mihoyo-nak, pörögjön a játék, de tényleg jó lenne ha könnyítenének egyes dolgokon. Nem fognak amúgy, mert nem cél kisegíteni a játékosokat, hogy mindenkinek minden karakter meglegyen.
    Hozzáteszem a sok háborgás közepette azért kérlek ne felejtsük már el: a játék f2p, és nincs olyan tartalom amit nem élvezhetsz ki pénz költése nélkül. Igen, a különböző karakterek más-más élményt adnak, szórakozást, de nincs paywall, nincs pvp. Lassabban, de elér mindent az is aki ingyen játszik. Ezek a whale-ek persze szemkápráztatóan, pillanatok alatt darálják le azt ami téged megdolgoztat, de semmivel nincsenek előrébb amúgy.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák