Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz xeon forever #7537 üzenetére

    Ahogy Sirandrish kolléga is írta lentebb, ez hogy Ganyu nem jön/jött nem befolyásolja magát a játékot. Erre céloztam igazán, hogy olyan dolgokról marad le csak az ember ha nem áldoz rá pénzt, vagy nincs szerencséje, amik nem befolyásolják az elérhető tartalmat. Tehát nincs olyan pontja a játéknak, amikor közli: itt csak Ganyu segítségével mehetsz tovább. Elemi feltételek vannak néhol (nem arra gondolok hogy domain-ben ajánlott adott vision, mert az erősebb itt), pl. fáklya meggyújtása, vagy geo tömb elhelyezése adott pontot. Viszont ezek f2p játékosoknak is elérhetőek.
    Persze erre épül az egész játék, hogy jön az új karakter, és alakuljon ki benned a must have érzés, akard megszerezni, és ha nincs szerencséd, költs pénzt érte. DE egyik karakter hiánya se okoz komoly hátrányt a játékban. Van ahol jó ha ott van, már-már cheat szintű ha csapatodban tudod, de nélkülük is teljesíthető minden kihívás. ;)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák