Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz F34R #7661 üzenetére

    Alapból én eléggé hörcsög mód gyűjtögetem primogemet, és azon a banneren wish-elek amiről kell valaki. Eddig be tudtam mindenkit húzni aki nagyon kell, kivéve Ganyu, mivel nála Hu Tao-ra spóroltam. Vésztervnek viszont ott van ez a crystal top-up, duplázással belefér címszó alatt. Egyébként még így duplázással is nagyon drága, csak azt hisszük megéri mivel amúgy fele annyi crystal jár. :U Szóval jah, erős a késztetés bennem hogy most vegyek egyet, de erre még sokat fogok aludni. :DDD
    Raiden Shogun bannerről kell ő és Sara is, valamint ha tényleg az a két 4* lesz mellettük akiket pletykálnak (Noelle és Xiangling) akkor belőlük is jöhet 1-2. Erre van elég primom, Kokomi banner skip, de utána ki tudja... Én 2.2-ben várnám Yae-t, ő is kell, és lehet jön egy re-run aki ha Ganyu, az is kell. Ez pedig már saját erőből nagy mázlit kíván.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák