Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz F34R #7667 üzenetére

    Miért költesz primogemet domain-re? :F Most vagy elírtad, és resin-re gondoltál, vagy a karakter szerzési esélyeid vered el artifact szerzésre? :DDD Amúgy nekem se esett még igazán jó artifact, de még van idő, most erre megy el a resin-em míg megérkezik. Talent material-t már gyűjtöttem neki eleget, egyedül még a fegyveréhez kellene material-t szedni. (nem az új 5*-oshoz, hanem ami van nekem)
    Nem is volt kérdés ez a felállás. :P Kíváncsi leszek hogy most sima dumálással sikerül magunk mellé állítanunk, vagy tényleg valami manipuláció alatt tartják Raiden Shogun-t, és ezt törjük meg. Sokat sejtető, hogy a La Signora heti boss fight a Shogun palotában lesz. Scaramouche amúgy akkora hype-ot kap, csak számomra egy irritáló kis pöcs? Ami női fronton cuki (közepes női karakterek mint Fischl vagy a traveler, Yoimiya stb.) az férfiaknál nekem irritáló. Mármint ha ehhez az alkathoz ekkora pofa tartozik mint itt. :U Ha egyszer a távoli jövőben bekerül ő is heti boss-ként, minden nap elmegyek majd leverni, just for fun. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák