Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz Che Éva #3457 üzenetére

    No, örülök, hogy máris volt vmi haszna a linknek, amit közzé tettem, annak meg pláne, hogy még tetszetősek is a tutorialok, bár én csak ráleltem, különösebb érdemem nincs benne.
    Én első körben csak nézegettem egyiket másikat, konkrétan még nem próbálgattam a példákat, mert nem volt rá szükségem eddig, ezért erre a rugós kérdésre részletes választ nem tudok adni, ha nagyon fontos, akkor kibogozhatjuk. Ámbár a videón a srác nulláról indul, ugyhogy elméletileg minden lépését követve, ugyanaz az eredmény kell, hogy megszülessen WF4-ben. WF3-ban, amit te használsz, már nem biztos hogy garantált a dolog, bár szerintem ezeknek ott is igy kéne müködni. (Persze jogosan merülne fel a kérdés, hogy akkor meg miért a WF4 és nem a WF3 tutorialok közé rakták... hát valszeg azért, mert WF3 alatt nem okés.)
    Megj.: sok egyéb dolgot lehet igy, matematikai függvényekkel szépre alkotni, csak aztán ne csodálkozz, ha egyik másik majdani kollégád idegenkedni fog tőle, mert lusta gépészként csak az egyszerűbb megoldások hivei lesznek. De persze ez ne szegje kedved. :)

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák