Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    Sziasztok,

    adott egy wd15ears (afd, azaz 4kB szektoros) winyó, amire végül mégis xp-t telepítettem; viszont a 4k-s formátum és xp nem szerette egymást, kb 5-6MBps max sebesség...
    Ezért ráeresztettem a wdalignot; és még be is pipáltam neki a biztonságos módot, hogy ne vesszen adat... Fura módon csak a d:\ meghajtót jelölte meg, hogy ott lefuttatandó, a c:\-t nem; d:\-n volt kb 3-400GB adat, amit az elődjéről másoltam át nemrég.
    kb 9 óra futástól 15+ óráig egy hangyányit nem mozdult kb 80%-ról, és csak egyre több hátralévő időt írt ki, ezért leállítottam. Ezután a d:\ meghajtó formázatlan. wdalign szerint a lemez már jól van alignolva, nem fut mégegyszer le.

    Szerencsére az adatok kb 95-99%-a megvan még az elődjének számító winyón, de mire az összes dolgot visszaállítom, programot újratelepítem, a hétvégém elmenne vele; ezért előbb megkérdezem, hogy ilyenkor a teljes partíciót vissza lehet-e még állítani?

    Már x db parítció-visszaállító programot próbáltam futtatni, de mind használhatatlan volt: vagy nem működött, vagy funkcionalitása korlátozott volt, vagy csak fájlokat állított volna vissza, teljes partíciót nem. Tudtok valami használhatót ajánlani?

    Kösz:
    .mf

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák