Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vecante

    csendes tag

    Sziasztok!
    Megmondom őszintén, hogy nem értek ezekhez a dolgokhoz, azért kérem a segítségeteket.A gépem rosszul működött, nem volt kompatibilis ezzel, meg azzal. egy "hozzáértő" azt mondta, hogy az lehet a baj, hogy nem elsődleges a partíció és ha újratelepítem a win7-et akkor tegyem azt a meghajtót elsődlegesre. én így tettem. 3 részre volt osztva a vinyóm. egy 50 GB a win7-nek, egy 50 GB progiknak és egy 400 GB a saját dolgaimnak. A 400 GB-ból kb.80 GB adatom ott van, de amikor a win-t újratelepítettem az 50 GB-ra akkor volt egy felesleges 7MB, amit naivan nem tudtam mire vélni és kitöröltem. ezáltal az elsődleges particióm lett a 400 GB.
    Próbálkoztam már azzal, hogy átnevezem a meghajtót, hátha látni fogja és vissza adja az adataimat, de semmi. formázni akar mindenféleképpen én meg azt nem akarok. aztán megpróbáltam a recuvát, de nem engedi a visszaállítást, mert a "boot szektorban nem található" .
    a partícióba NTFS helyett RAW-ot ír ki, nekem azt mondták, hogy ez csak egy meghibásodás és nehogy formázzam. de akkor hogyan állítsam vissza az adataimat? én nem szoktam kiirni lemezre a cuccaimat és az elmult 10 évem ott van.
    ha tudtok légyszi segítsetek. hogyan tudnám ezt én magam megcsinálni? formázzam, vagy ne formázzam? anélkül vissza lehet állítani a boot szektorba? ugye nem? akkor most hogyan tovább?
    Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

Új hozzászólás Aktív témák