Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz rup1u5 #19020 üzenetére

    GX2=2db 9800GTX és ebből biza van 1gigás, ha azt vesszük alapul akkor szerintem nem sok munkával kihozható egy 2 gigás is, ez épp olyan mint ha 8800gt-t megcsinálják 512rammal utána meg kijön egy 1gigás példány... ahogy Gainward is csinálta.. én ezen logika alapján gondoltam..

    tisztában vagyok a fogalommal mint referencia=alap, én úgy gondoltam/tartottam logikusnak (nem tudtam) h mindegyik "márka" megkapja a ref vga nyák tervét, magyarán a licenc jogot megveszi, és azt módosítja saját szájíze szerint, vram, hűtő, matrica stb..

    értem mit írtál, de én azokat a viszonteladókat is gyártónak tekintettem akik az említett "matricázást" márkaértétsíkést végezik.. akkor ezek szerint egy helyen megy végbe a venticsere - matricacsere (maga a gyártás)!? azaz nv megcsinálja a partnerei részére a megrendelt kártyákat és ők meg már csak eladják? nem voltam még gyárlátogatáson nvnél de szívesen elmennék :))

    (#19024) puttputt na jók a képek, bár nekem a régiekkel sem volt gondom, mert átjött aminek át kellett, de így szimplán szépek! ;) :))

    (#19026) puttputt fps mérőre gondolsz? :P

    [ Szerkesztve ]

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák