Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mert_csokis

    senior tag

    válasz kmisi99 #24399 üzenetére

    Én árnyékokat nem is használok, megvagyok nélkülük. Ott lehet a legtöbb plusz fps-t kicsikarni az amúgy igen "fasza" motorból.
    Ráadásul ha csak közepes árnyékokat használnál, mert mondjuk csak annyit bír a géped, akkor kapod szépen a teniszütőrácsos árnyékokat. Röhej az egész.
    Érdekes hogy minden más játékban meg lehet oldani az árnyékolást normálisan, csak itt nem. A srácoknak meg kellett volna nézni előtte mondjuk a Far Cry 2 árnyékolás rendszerét. Hogy ott mit tud egy medium produkálni.
    Én elhiszem, hogy baromi nagy a város, és egyszerre sok mindent kell kezelnie a motornak. Az autók, a gyalogosok, az őket irányító AI, de akkor is.
    Nulla optimalizáció. Inkább vettek volna egy külsős motort, minthogy ennek a fejlesztésébe ölték a zsét. Egy kis pofozgatással egy Unreal Engine 3 simán elbírt volna a játékkal.
    Alapból az is fel van készítve a hatalmas külső területek kezelésére. Gyakorlatilag mindenben jobb. Textúrák, shaderek (ebben különösen, például víz), karakterek kidolgozása. Ott is van beépített fizika. Kezeli a hdr-t, bloom-ot, minden szart. És fut mint a bolond, kiforrott.

    Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó

Új hozzászólás Aktív témák