Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pubszon

    veterán

    válasz KAMELOT #7343 üzenetére

    Nekem is olyan konfigom van mint a haverodnak, tehát 3770K, GTX670 OC és 3D-s monitorom FULL HD-ben, és tudom, hogy a 3D majdnem lefelezi az FPS-t ha külső programot kell alkalmazni.
    És akkor megint csak az van, hogy a VGA-nak kell még többet számolnia, tehát még jobban a VGA limit felé van terelve a dolog.
    Nem a semmiért úgy tesztelnek procit, hogy a grafikát leveszik, hogy az FPS nőjön és úgy látják, hogy melyik proci mire képes.
    Lehet a BF3 motorja nem kezeli normálisan a CF-et vagy ilyesmi lehet. :U

    MÁS: Több monitoros kiépítéshez miért kellene még erősebb proci?
    Tegyük fel, egy 3570K átlagba tud 90FPS-t a BF3-ba multin, ha erős a VGA akkor az ki is használja FULL HD-n, de ha 3 monitoron játszunk ugyan így, akkor már a VGA nem tudja kihasználni a CPU erejét és lesz csak 30 FPS, ezt pedig további vagy erősebb VGA-val lehet növelni, mert nagyon is VGA limites.
    De a processzor bármilyen VGA-t is rakunk mellé, ez maximum ennyit fog tudni, mint Winne esetében.
    Mert ugye ha a VGA terhelését csökkentjük, azzal növekszik a CPU terhelése.
    Ezt régen úgy vettem észre, hogy a HD5770-emen a CoD2 le volt fixálva 125FPS-re, így a proci terhelés 20% körül volt, de a VGA sem volt maxon, mikor meg kiengedtem a korlátot, az FPS jócskán megnőtt, de ezzel egy-időben a VGA és a CPU terhelés is, már nem tudom melyik okozta a limitet.
    Ez mind csak saját gondolatmenet. :R

    [ Szerkesztve ]

    ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...

Új hozzászólás Aktív témák