Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gasMask!

    tag

    :( Idén nyáron szüneteltettem a Krav Magát, egyrészt a nyaralás miatt, másrészt a sípcsontom miatt. Ha már szóbakerült kicsit kitérek erre is, mert azóta vannak fejlemények.

    Valamiért különösen szeretem a köríves rúgásokat, főleg combra. Bár rámszóltak már párszor hogy inkább hanyagoljam, és a lágyékrúgásokra menjek rá, nekem valahogy ez megmaradt. Ebből kifolyólag elég gyakori volt amikor úgy jó erőteljesen összecsattant két sípcsont. Az természetesn hogy néhány ilyen edzés után napokig - khm - kurvára fájt a sípcsontom, és azt is észrevettem hogy kezd más alakot felölteni. :DDD Nem lett már olyan sima a felülete, inkább kissé göröngyös. Gondoltam nem baj, csak így lehet megedzeni. Meg a fájdalom a barátunk ugyebár. :) . Az i-re a pont az egyik utolsó edzésen került fel, amikoris Tibi (instruktor) egy lábsöprést akart végrehajtani rajtam, de én pont teljes testsúllyal a jobb lábamon álltam. Jó nagyot csattant, fájt is rohadtul. Azóta, - figyelem ez nem hangzik túl jól - valami tényleg nincs rendben a jobb sípcsontommal. Valamik(?) mozognak a bőr alatt. Nem fáj, de ha megnyomom fel-le csúszkál több darab valami. Igazából nem is zavarna, csak azért mégis jó lenne megtudni hogy mi van. Gondoltam csont nem lehet, mert akkor az rohadtul fájna. Megmutattam dokinak aki azt mondta valószínűleg a csontvelőből tört le pár kisebb darab, de azért menjek el ortopédiára.

    Kaptam beutalót. Elmentem. Csak három és fél órát kellett várnom, és mivel erre nem számítottam, még egy könyvet sem vittem magammal. Szóval gondolhatjátok hogy repült az idő. Majd a nap végén, utolsóként bementem az orvoshoz. Ez azért fura mert csomóan jöttek még utánam is. Na mindegy. Bemegyek a dokihoz.

    - Jónapot kívánok.
    - Jónapot, mi a panasza?
    elmondom neki mi a gond, és a mutatóujjával megböki az említett részt a sípcsontomon.
    - Neméééérdekees.
    - Szóval ez normális?
    - Nem tudooom. Lehet hogy nekem is van ilyen. Ne érdekelje.
    - De küzdősportolok. Nem gond ha erre rárúgnak?
    - De gond. De ne érdekelje. Csinálja nyugodtan.
    - Jó de egyáltalán mi ez? Letört csont?
    - Mittudomén.
    Azért az mégsincs rendben hogy három órát várok arra hogy elmondja hogy nem tudja mi ez, nem tudja jelent-e problémát, nem tudja mit kellene vele csinálni. Kicsit faggattam mire elmondta hogy valószínűleg ''kis kötőszöveti csomó''. De nem biztos. Szóval nem tudom pontosan mi van a lábammal, nem tudom folytathatom-e az edzést. Éljen a magyar egészségügy.

    Bassza meg.. :((

    De mindegy, mert ahogy elnéztem az órarendem idén nem fogok tudni edzésekre járni. Legalábbis ahova eddig jártam (T.L. aTEREM) oda biztos nem. Pedig nagyon hiányzik már az edzés. :)

    El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az

Új hozzászólás Aktív témák