Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    Elkészültem én is egy kis tákolással. GTS 450-re egy kis hűtés tuning. Gyári igen hangos volt ezért vettem rá egy Accelero S1 Rev. 2-t erre egy COOLINK SWiF2-1201.

    Halk volt hűvösebb is egy kicsit a gyárinál, de valahogy még sem az igazi alig volt csak pár fokkal hidegebb, játék közben megfogva a bordát az egyik vége (amelyik távolabb volt a ventitől) igen meleg volt! (ráadásul elég hülyén nézett ki :P)

    Olvasgatom a topikot követem a dolgokat, láttam szab.tam műveit miközben megpillantottam. hogy az a 3-as venti egész jó lehet az enyémre, a lelógó fan meg +légáramlat a ramokra. Be is szereztem 1-et igen baráti áron

    Megjött ,király, ráépítem a kártyára, na de az nem indul... próbálom az összes molexes átalakítós mindent de nem akar indulni. Mivel az előélete a ventinek, olyan hogy elvileg rövidre lett zárva de csak 1 pillanatra, gondoltam rosszabb esetben a lelógó venti vezérlése mehetett tönkre, így azt levágva (oldalcsípővel :DDD) kihagytam a sorból és csak 2 ventit hagytam meg a 3 közül.

    Jó kész ráforrasztom a véget... jön a 7v-os átalakító gépet kapcsolnám be, zupsz le is vágta a tápom a gépet. gyorsan lehúztam a ventit, megpróbáltam indítani a gépet nem indult mondom az király... áramtalanítottam, majd újra próbálkoztam hál istennek indult... huhh, a ventit is megnéztem egy külső tápról az is ment tehát 7v-os átalakító -> menj a *****

    végén csináltam egy átalakítót ilyen vga fan-ról ház fan-ra verziót így már pöpecül megy

    és a végeredmény (kb 8fokkal lett hűvösebb + jobban is néz ki szerintem, tudom lényegében kaptam egy Accelero TWIN TURBO Pro-t, de akkor hol marad a szerelés érzete? :DD)

Új hozzászólás Aktív témák