Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz tajcsi #34255 üzenetére

    Van CNC gepem.
    Innentől kezdve viszont nem értem az egészet. Miért nem gyártod le magadnak? Azt mondtad szaki kell, de a legtöbb PC barkácsolónak (mivel ebben a topikban tetted meg a felvetésedet) nincs saját CNC gépe, logikusan sokkal rosszabb minőségű munkát tudna neked nyújtani, mint te magad. Keress egy ügyes programozót, aki megírja, vagy legenerálja neked a kódot (ha esetleg te nem tudod) és nyert ügyed van. Már csak elektronika, porfestés, összeszerelés stb. ahogy szacsee is írta. ;)

    Én komolyan akartam/akarok segíteni úgy itt is, mint privátban is, de olyan dolgot kérsz, illetve vársz el egy "hobbistától", amiről szerintem sajnos nincs semmi tapasztalatod, hogy mekkora munka otthon kisipari szerszámokkal. Ha meg nem házi műhelyben akarod, hogy elkészüljön, akkor azt meg kell fizetni.

    És igen, én is egyedül újítottam fel a teljes lakásomat (villanyszerelés, vízszerelés, parkettázás, galéria építése, konyhaszekrény, fürdőszoba megalkotása a nulláról, csempézés stb. és még nincs is kész), de elfogadtam, hogy ha ezekért a munkákért mestert hívok, akkor azok bizony zsebbenyúlósak lesznek. Ez egy ilyen szakma. Innentől, vagy bevállalod ezt, vagy megoldod magad. Főleg mivel ezek szerint meg van minden szükséges eszközöd (CNC), és szerinted maguk a folyamatok is egyszerűek. :K

Új hozzászólás Aktív témák