Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    GTX280 referenciahűtése. Vízzel akarom hűteni, mert olyan meleg hogy kettérohad. FC blokk nincs rá, [link] ez nagyon babán néz ki csak nem megy rá sajnos. Sünizni nem nagyon lehet, mert kevés hely van és kicsik férnének el. Tehát maradunk a referencia hűtés szétszedésénél.
    Ha a gpu nagy hője el van víve a vízzel eleve sokkal hidegebb a nyák is, meg nem az 50 fokos levegő fújja a bordát. Szóval elégnek kell lennie a feteknek meg a ramoknak ezzel a megoldással.
    Látható a gpu körüli 4 X csavarhely ami kiesik, mert oda a blokk kerül, az ötödik X-nél nincs a nyákon lyuk. Szóval egyik vége simán leesik és fogja 4 csavar. Másik fele érdekesebb, egyik végén fogja 4 csavar, másik végén egy, és középen az a vékony kis rész az L alakban az ami összeköti majd, hát remélem el fogja bírni. És ennyi lenne.

    700 MHz-en zörög a gpu 1.18V mellett és 102 foknál lekapcsoltam. Alapon 600 MHz 1.05V mellett már csak 85 fok. Meleg és rohadt hangos maxon a hűtés. Újra lett pasztázva egyszerűen ennyit tud. Mindenképp le kell hűsíteni egy kis nedvességgel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák