Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    Nincs valakinek "véletlenül" Lindab lemez rögzítéshez való önmetsző gumis csavarja? Fa kötésű kellene, mondjuk 35-38 mm-es és úgy jó 250-300 db.

    Természetesen kifizetném, ez evidens...

    Az is jó, ha valakinek van olyan bolt a közelében ahol azonnal lehet venni nem túl elborult áron és azt be tudná hozni nekem a belvárosba valahova. Még 1000 Ft "szállítási költséget" is fizetek, nem ingyen kívánom senkitől, de én meg dolgozom 13:15-ig és nem tudok kimenni sehova sem, utána pedig nem sokkal indulok vidékre... Mondjuk Deák tér, tökéletes lenne, vagy a Parlament, vagy hazafelé bárhol jó az M3-as, vagy akár a 2-es villamos vonalán is.

    OBI-ban van, de a 15-25 Ft-os csavarokat 90 (!!!!) Ft-ért akarják adni. Bárhol máshol érdeklődöm, mindenhol csak jövő hétre tudnának szerezni, nekem viszont most derült ki, hogy ma megérkezik a tetőanyagom és így hétvégén fel tudnám rakni a tetőt a műhelyre.

    FONTOS, hogy csak az szóljon, aki ma (minél előbb) át tudja adni Budapesten a csavarokat, mert 14:00 körül indulnom kell vidékre otthonról. Tudom, hogy ez így elég sok feltétel és nagy szívesség, de sajnos az élet közbeszólt megint.

    Ha nincs jelentkező, akkor persze marad az OBI...
    De nem szívesen fizetnék négyszeres árat, ha nem muszáj. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák