Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Inhouse

    őstag

    Szigeteltünk és nem akartam a falra visszarakni a klímát, ezért tetőtartóban gondolkodtunk. Aztán láttam párat és nem annyira tetszett... Azt találtam ki, hogy ugyanott lesz, ahol volt, csak nem a falon, hanem a szarufákról "lelógatom". Ez készült el a hétvégén, kicsit le kellett porolnom a hegesztési "tudásom". A számomra legkedvesebb varratomról egy kép
    [kép] és a kreálmányomról pár.
    [kép] [kép]
    Alul egy vízszintes 50cm hosszú 60x25mm-es zártszelvény felfekszik majd a falra, ott támaszkodik. Ezt 2db M10 menetes szárral tudom majd megfelelő pozícióba állítani. Talán egy vékony gumilapot is rakok rá, hogy okosabban feküdjön fel a nemesvakolatra.
    A menetes szárnak belefúrtam a zártszelvénybe és beleállítottam. Ide kellett egy derékszögbe állítási lehetőség a meglevő segédeszközökkel...a pillanatszorítós képen látszik a megoldás. :) [kép]
    A képeken fejjel lefelé van, a ferde szakaszok mennek a szarufákra, a függőleges szárak 50x50x5-ös szögvasak, ezekre megy a normál fali tartó és arra a kültéri.
    A törött csavar egy koronafúró tengelyében volt, ez rögzítette a fúrót. A kitekerésnél ezzel akartam megfogni a satuban elfordulás ellen (fúrás közben a menetes koronafúró rászorul a tengelyre). Nem bírta a csavar, itt látszik, hogy miért...belül üreges volt.
    [kép] [kép]

    Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák