Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Samus #76802 üzenetére

    Ahogy a kolléga mondja, amíg megy addig álomszép , dolgoztam vele, piszok jól véste a kemény tégla falat vagy fúrta a 30-as fúró-val az 50 centi vastag áttörést. Ugyanakkora a tömege mint az ugyanolyan erős makita gépnek(tehát elvileg nem spórolják ki a mechanikai részt), mégis valahogy jobb volt vele dolgozni.

    De tény hogy cégnél ipari szinten használtuk és azt a kiképzést nem bírta, mind a 3 darab 1 hónap alatt elszállt. Pedig a kolléga tudta hogy barkács gépek, 1-et vett fúráshoz, 1-et véséshez, tehát tilos volt állítgatni a funkciókat, mindig szépen eltakkerolta őket. Az egyiknél pl a hozzá kapott egyik fúró SDS vége beletört a tokmányba úgy, hogy nem tudtuk kiszedni, a másiknál nem tudtuk belerakni nem parksideos sds szerszámokat, pont annyira pontatlan volt az sds befogása.

    Ha nem állandóra kell, hanem csak mondjuk két hetente 1x hobbi célra, vagy csak 1 darab lakást fogsz felújítani, azt meg fogja szolgálni.
    Egyébként meg ha új széria akkor mindig kell egy kísérleti nyúl aki a többiek előtt kipróbálja, hátha sikerült fejleszteniük a korábbi gyermek betegségeken.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák