Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    Sziasztok! Lehet nem jó helyre írok, de hátha itt valami szakinak van egy jó ötlete. Rátok mindig lehet ilyenekben számítani. :)
    Adott a használtan vásárolt Ford C-Max személygépjárművem képen látható szivargyújtó csatlakozója. Semmire se szoktam használni igazából, így az előéletéről se tudok semmit. Egyszer évekkel ezelőtt próbáltam benne egy FM transzmittert, de az nem működött, és elkönyveltem, hogy az a sz*r.
    Most viszont egy mobil töltő adaptert szerettem volna benne használni, és az se működött, és gondoltam ennek már utánajárok. Kipróbáltam egy másik kocsiban, és abban tökéletesen tette a dolgát, vagyis nagyon úgy fest, hogy a kocsim szivargyújtó csatija a sz*r.
    A kérdésem, hogy mi tud ebben elromlani egyáltalán? Ki lehet mérni, méretni valahogy hogy egyáltalán van feszültség benne, vagy az elektronika része a rossz?
    Nézegettem és mintha az oldalsó érintkező lamellák nagyon be lennének nyomódva, esetleg amiatt lehetséges, hogy nincs kapcsolódás? Szerintetek ha megpróbálom picit beljebb hajlítani őket, az megoldhatja a gondot? Várok minden épkézláb ötletet. Előre is köszi! :)

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák