Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3.Aragorn

    addikt

    Szerintetek ha full acélból építenék házat, az mennyire lenne kivitelezhetetlen? Hegesztés lenne a technológia...
    Nem vagyok megelégedve a jelenlegi házam anyagminőségével, masszívságával, hűtési lehetőségeivel, külsejével és jó lenne már valamit összehozni, amivel boldogíthatnám a topic lakóit :))
    Mennyire lenne nehéz egy mondjuk 50*25*50-es masszívul megépített házikó? Értsd: Acél zártszelvényből és (még nem tudom, milyen vastag) acéllemezekből állna. Esetlegesen + merevítések. A nehezen kifaragható dolgok, mint pl az alaplapi tálca, az optikai helyek egy másik házból kerülnének át, és szegecselve vagy csavarozva lennének.
    Hogyan lehet megoldani az oldallapok fölszerelését, 8 csavar helyett mondjuk minél kevesebbel? Az általánosan elterjedt gyári megoldást nem hiszem, hogy meg tudnám oldani...
    Az előlap valószínűleg alumínium lenne, a könnyebb megmunkálhatóság végett. Saját tervezésű dögös légbeömlő nyílásokkal, stb.

    Egyelőre se pénzem, se időm nincsen rá, ezek csak nagyon előzetes tervek. (A külső design megtervezése zajlik unalmasabb előadásokon...) Csak arra vagyok kíváncsi, hogy a koncepció maga kivitelezhető-e...

    Ja, és a könnyű szállíthatóság végett szeretnék 50 kg alatt maradni. :D

    [ Szerkesztve ]

    Nem minden vándorút céltalan...

Új hozzászólás Aktív témák