Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz #10726912 #10505 üzenetére

    Eléggé messze áll. Ez az a rangsor, amikor a rossz hangszóró jó nagy rezonáns kiemelései becsapnak mélyben. :)
    Pl. orion és VT alapvetően annyira más, és annyira másképp működik-szól, hogy eleve nem kerülhet egymás mellé a kettő. a SÁL-ak bizonytalanok, hol ilyen-hol olyan, szóval a szerencsétől függ, hogy épp mikor melyiket sikerült megvenned a szórás két véglete között.

    Blau alapvetően a kiemelésekre épít, náluk mindegy, mitől hangos, a Mac a nézegetős kategória, szép nagy mágnesekkel és egyéb optikai tuninggal. :)
    Egyébként nem kell szégyellni, ha nem támasztod alá a véleményed érvekkel. A gyártóknál sem szokás, főleg mióta belépett a képbe Kína, és az autós cuccok 100%-a arrafelé készül.
    Pont a Macnál volt sok olyan hangszóró, ami T-S arányát nézve teljesen alkalmatlan volt autós felhasználásra, mégis sikerült eladniuk, sőt egész népszerű volt a vevők között, azt hiszem a nagy mágnes, meg a tömege és a ráírt kevéssé valós érzékenységadat segítségével adta el önmagát. :)

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák