Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz fero02 #12021 üzenetére

    "Többet nem veszek H2000 terméket."

    Szíved joga, ha én is jól keresnék, biztosan kipróbálnék egy-két ScanSpeak vagy SEAS hangszórót, már csak a vicc kedvéért is. :) De amíg ez nincs, és amíg sokan vannak úgy, vele, hogy nem költenék el félhavi fizetésük egy darab hangszóróra, addig mindenképp van létjogosultsága annak a közel hatvan éves múltra visszatekintő fehérvári hangszóróüzemnek, hiszen használati értékéhez képest töredék áron lehet hangszórókhoz jutni, amikkel aztán a felhasználók többsége elégedett is. Évi 10 000-ből 10-20 reklamáció, amit emberi módon, megfelelő hozzáállással mindig lehet kezelni, nem egy kirívó arány, semmiképp nem hasonlít a kínaiak, SÁL, Dibeisi, MNC, Monacor, stb. hibaszázalékához.

    Így azt hiszem, inkább önmagadban csalódhattál, ha meghoztál csupán indulatból, ész és megfontoltság nélkül egy ilyen döntést.

    Rajtam nincs mit átlátni, egyik régi kedvencem a realitás, és az elektrodinamikus hangszórók működése mögött elég kevés rejtélyes, vagy titkos kideríteni-, és átlátnivaló húzódik meg.
    Amit a külső szemlélőnek illik átlátni, hogy ez a hozzáállás, bizony sokszor, sok embernek sok helyzetben kellemetlen tud lenni.

    Ui. Felém biztosan nem billenhet az a bizonyos mérleg, nekem semmi közöm a Hangszóró 2000 gyártásához. Csak beírtam a keresőbe, hogy braun, fero02, és ezt dobta ki. Ennyi a történet, nem kell túlmisztifikálni, elég vállalni is, amit korábban írtál-mondtál, tettél.

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák