Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Revox66

    aktív tag

    :U
    Mi történt veletek srácok ?
    Pont mindenki azt az egy embert támadja, akit legtöbbet segített nektek, hogy is van ez?

    Én pedig úgy tudom, shalafi66 -nak a hangszóró mérésen kívül sok köze nincsen a h2000-hez, talán még a honlap / fórum készítése. :R

    De nem ez a lényeg, anno kicsit régebben rendeltem tőlük 2db sony 851 .es mélyet, azóta is szépen teszi a dolgát. Amúgy én nem tartom valószínűnek, hogy a h2000 termékei ettől rosszabbak, illetve gyengébb minőségűek lennének.
    Az pedig értékelendő , hogy a kínai hangszórók helyett, a fehérvári termékeket hozza előnybe, főleg ha még jobb és olcsóbb is.

    De mivel igény van az olcsóra -aminek, tudjuk, "híg a leve"- bolondok lennének, ha nem gyártanának ilyet is, ( dibeisi , sal , mnc ) hiszen ebből adnak el legtöbbet, mert az emberek szeretnek jól járni (legalábbis azt hiszik, hogy ezzel jól járnak) és sokan még hisznek a mesékben is! Aztán, ha megfizették már a tanulópénzt, gyűjtenek egy profira! :B

    Volt régen egy mnc 25 ös mélye ismerősömnek a piros peremes. 5 nap után elengedett az egyiken a ragasztás a peremnél, visszavitte a boltba, "nem rendeltetés" szerül használat miatt nem vették vissza. Ha jól tudom meg lett csinálva Pálmatex + Technokol-t kevertek össze és azzal ragasztották meg, de a továbbiakról nincs infó, hogy mi lett velük. Elvileg szólt utána rendesen.

    Turbina33
    Jó volt a tűzijáték, én is ittam egy pofa sört, + megkajáztam egy kürtös kalácsot is... :D

Új hozzászólás Aktív témák