Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Turbina33

    senior tag

    válasz fero02 #12472 üzenetére

    Ha rólam van szó,akkor engedd meg,hogy elmondjam amit gondolok!
    A helyzet az,hogy én shalafival már régóta vitában állok,ez már régi dolog.Nekem nem a tudásával vagy a hangszóróival van/volt bajom,hanem a stílusával.Nem bírom azt,ha valaki pökhendien,kioktató és megalázó módon válaszol egy kérdésre,és nem adja meg azt a tiszteletet,ami alapból mindenkinek kijár. Eleget vitáztunk emiatt nem csak itt,hanem máshol is.Viszont megbeszéltük a dolgokat és elszívtuk a békepipát. :) A vita elmarad egyelőre,nem azért vagyok itt,hogy vele,vagy mással vitázzak,azzal nem jutok előrébb.
    A tudását nem firtatom,és nem kérdőjelezem meg,mert nem vagyok abban a helyzetben.Van pár dolog,amit én másképp,máshogy csinálnák,de ezeket meg fogjuk beszélni.Azt ő is tudja,hogy nem vagyok egy szemérmes fajta,amit gondolok,azt mondom is.Tapasztalhatta ezt személyesen is.
    Ebbe a braun vitába én nem szólok bele,mert nem tehetem,semmi közöm hozzá! Véleményem az van a dologról,amit ismerhetsz,és laci is ismeri,de nyílvános vitába nem szólhatok bele,ez nem az én vitám.
    Shalafiról még annyit,hogy a tudását azok is elismerik,akik nem olyan kis vitát folytattak vele mint én,hanem egészen másmilyeneket,mondhatni,hogy első vérig tartót.
    Én jelenleg nem akarok vele vitázni,mert nincs min.Csak segítséget kapok tőle,amit nagyon köszönök neki,és remélem,hogy a vitákat végleg elkerüljük messzire. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /

Új hozzászólás Aktív témák