Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Turbina33

    senior tag

    válasz fero02 #12502 üzenetére

    Csak elkészült a válasz,jó sokáig tartott. :)

    Természetesen rám sem tartozik az,hogy neked milyen problémád van shalafival,de ha már igy beszélgetünk,azt mond meg,hogy miért nem fogadod el az ingyen potyát? Neked nem mindegy,hogy milyen célból küldi a vadi új és jobb hangszórót? Azt mondta,hogy kicseréli,hát tegye.Hogy mi cél vezérli,az miért érdekes?

    A megvásárlás nem jó,mert én fizettem. :D

    Nagyon jól tudom,hogy shalafi milyen,végigolvastam az összes fórumot amihez hozzászólt.Nagy arca van,nem véletlenül csinálták a "hogyan utáljuk shalafit" topicot.Azt én az előtt olvastam,még mielőtt meg lett volna vágva.Az igen,ott asztán ment a kultúra rendesen! :DDD
    A helyzet az,hogy ő az ország legjobb szakembere,ezt hidd el,igy van.Ha valakitől lehet tanulni,akkor az ő,mert a többi szakember nem fogja ám elmondani neked a miérteket!

    Már beleuntam a vitákba,eleget vitáztam vele,nem győzhetek.Talán igy 40 évesen érik bennem a bölcsesség is,a fene tudja,de az biztos,hogy jobb egy barát,mint egy ellenség.Én is beszóltam ám neki párszor,nem kíméltem,nagy volt a pofám,mégis beengedett a házába,segített.Menj el te is hozzá,beszéld meg vele a dolgokat,másképp látod majd.

    Arra kérnélek,hogy fikázzátok nélkülem shalafit ha akarjátok,ez nem az én bulim,az enyémbe sem szólt bele más.Remélem,hogy megértettük egymást.

    "Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /

Új hozzászólás Aktív témák