Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Giot #17119 üzenetére

    A tölcsérest direktben kötötte be, mindenféle vágás nélkül, ezért nem hiszem, hogy "maszatol" a hangja, elég magas frekire felmegy a leírás alapján (mármint amit a készítője írt). Írja is, hogy ha előre felé szólt a magas, akkor túl sok volt...
    Kb most úgy használhatja, mintha egyutas "széles sávú volna. Kérdés, mennyire szól tisztán így..(kíváncsi lennék én is a hangjára). Gondolom, kell a két szubb, hogy halljon valamit az alsó tartományban (a maszatolás inkább itt lehet szerintem), anélkül jelentéktelen lenne a mély hangja a rendszerének.
    Az OSB lapon én is elcsodálkoztam, de ha nem nagy hangerőn hallgatja a zenét, akkor túl nagy jelentősége szerintem ebben az állapotában nincs, hisz becsövezte a dobozt, ráadásul eléggé nagynak tűnt (nem tudom hány literes) plusz még tett bele bélést is...
    Szépnek szép, de megérdemelt volna az a hangszóró egy méretezett dobozt :)
    De mindenképp emelem előtte a kalapom: első hangfalnak nagyon jó darab (még akár többediknek is), jó kézügyessége és tiszteletre méltó kitartása van:) (Természetes, hogy készítettek ennél sokkal szebb, jobb hangfalakat is, de ez más kérdés). Legalább az állók nem SAL-ok..:)) (A szubbokat hát...fogok használni SBX-et hamarosan, 25 centist, de majd leírom, fényképezem, ahova szánom, oda elmegy, de venni nem vennék és nem is akarnám nagyobb rendszerrel használni, ezt is kaptam ingyen :B )
    Amennyire szép hangja van az a szóró erénye Tulajdonképpen ja, egyszerűen leírtad :R , ezért is hallgatnám meg szívesen:))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák