Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz axwel18 #18010 üzenetére

    Ezeknél a hangszóróknál biztosan nem a váltóalkatrészek "minősége" (vagyis ára) lesz a gond. A magas a monacortól mondjuk a leghasználhatóbb választás, ha sikerült jól összerakni, akkor megéri a 4500,-Ft-os árát, de többet nem kell mögéképzelni. Ez nem a Mundorf színvonal. :)

    A mélyközép sokkal rosszabb, az egész középtartományban borzasztó hibái vannak, és mélyben is elég gyengécske. Körülbelül VT vagy az alatti szint, ha hasonlítani kellene.

    Itt az egész a jól megválasztott szűrőkarakteren, és az alkatrészek értékén fog múlni, azon, hogy mennyire sikerül kompenzálni a hangszórók alapvető hibáit.

    A szabályokkal kapcsolatban, olyan szabályok, hogy "csak elkót, csak légmagosat, csak ferriteset" nem léteznek. Minden alkalommal jól végig kell gondolni, hogy éppen mire van szükség, az alkatrészek tulajdonságai alapján. És nem a lényegtelen paraméterek, vagy ismerősök véleménye szerint.

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák