Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz KIRA\/NOVA #19821 üzenetére

    Egyébként az mondvalamit hogy erősítő torzitása 0,08% és hogy tranzisztor fűtéses gondolom nem vagy még is? akkor elárulom hogy a 70-es években HIGH-END-nek számított és annyit is elérulok hogy ez egy PHILSONIC AK-635 gondolom nem mond semmit helyes akkor guglizzrá! "sherWood a belseje és kézzel gyártották és az illata tiszta 70-es évek imádom as hangaja egy Feteshez képest mennyei!

    Milyen torzításról beszélsz? Nagyon nem mindegy.
    Mi az, hogy tranzisztor fűtéses? :F

    Maga az erősítő semmi különös, mondhatni tipikus 70-es évek béli darab és igen, bizonyos részeit kézzel "gyártották", csakúgy, mint a többi kortársa esetében. Egyébként nem sherwood a belseje, hanem a sherwood akkori darabjait ez a bizonyos koreai cég (inkel) gyártotta, mely sok egyéb márkanév mellett a philsonic-ot is elkövette. Semmi köze a high endhez, még az akkorihoz sem.
    Ha egy normális feteshez képest számodra mennyei a hangja, akkor igen fura ízlésed lehet, pontosabban a mosott, torz és nem pontos hangzást kedveled, ami a korabeli átlag hangját jelenti. Ez egyáltalán nem baj, pusztán annyit jelent, hogy nem vagy audiofil.

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák