Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz Ebit #19950 üzenetére

    Nem, nem arra vonatkozott az állításom, hogy az anyagköltsége jön ki jobban sk, hanem ha Te magad csinálod meg, az lényegesen olcsóbb, mintha a gyártótól vennéd meg ugyanazt, értsd: a gyártó hangdoboza + a modifikáció költsége alacsonyabb, mintha a gyártó maga adná el neked ugyanezt, már csak azért is, mert mire a kiskereskedőkön keresztül eljut hozzád, addigra majdnem a duplája lesz a végtermék ára.

    A garanciális és egyéb problémákat érintő felvetéseiddel nem tudok mit kezdeni, mivel nagyon elméleti síkúak, a gyakorlatban igen ritkán fordulnak elő és a garancia is egy év, utána már azt csinálhatsz a hangsugárzóiddal, amit csak akarsz.

    Ha valaki tud és akar a diy dolgokkal foglalkozni, annak anyagilag is megéri, aki viszont nem, annak nem, de ez evidens. Nem Irma néniről beszélünk.

    shalafi66
    Ezt néhányan éppen fordítva érzékelik, kevésbé "pattogós", "feszes" jelzőket szoktak mondani rá.
    Ezek egyáltalán nem a fordítottjai, hanem a következményei, meglehetősen pontosan kifejezik azt, hogy milyen a hangi változás. Az más dolog, hogy nem műszaki-mérnöki terminológusok, de ettől még helyesek és nincsenek fordítva érzékelve.

    [ Szerkesztve ]

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák