Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz Ebit #19963 üzenetére

    Én senkit sem javasoltam, ajánlottam, csak alkatrészekről beszéltem.
    Szabó Zolit shalafi hozta fel, nem én, ráadásul a hivox hangsugárzó modifikálási gyakorlata nem pusztán kondenzátor és kábel cserét jelent. Csak ehhez mondjuk ismerni is kéne ezeket, nem csak úgy, általánosságban beszélni róla.
    Még ha csak a beteg egyik szemének meggyógyításáról is beszélünk (a példa nagyon sántít, mert a gyári dobozok hibái nem ilyen szintűek), már az is sokat jelent a beteg számára, arról nem is beszélve, hogy az orvosnak kutya kötelessége eleve egészségesen hazaengedni a beteget, ehelyett utólag mehet természetgyógyászhoz.

    Az, hogy a gyártónak mennyibe kerül az előállítás, az lényegtelen, mivel Te annak az árnak a többszöröséért veheted csak meg a kész terméket.

    Nagyon sok diy-er képes sokkal jobb dobozokat előállítani, mint a gyártók, amik külsejüket tekintve is igényes gyári hangsugárzóknak látszanak.
    Nem az otthon összeeszkábált somogyi, mnc és egyéb, gyakorlatilag vacak alapelemekből felépülő és mindenféle tudást, tapasztalatot, mérést és tervezést nélkülöző diy dobozokat kell alapul venni.

    Semmi probléma, gond nincs a valódi tudással létrehozott saját készítésű hangsugárzókkal ( és minden más diy termékkel), mert sokkal jobbak, mint a gyári társaik és olcsóbbak is, viszont van egy nagy hátrányuk: eladhatatlanok, mert nem gyáriak, mert nem ismertek.

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák