Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daninet

    veterán

    válasz #10726912 #20004 üzenetére

    Itt a projekt jelenlegi állása, ebben a mappába mindent beledobáltam, ami kb fontos az elejétől. Így kb láthatod mi lesz ez. 6mm MDF a doboz, képen levő hangszórók csak mintának voltak, jobbak kerültek bele azóta. 15W-os erősítő hajtja, 5Ah akku van benne, és egy előerősítőt is összeraktam hozzá, hogy legyen hangszín szabályzásom. RCA és Bluetooth csatlakozási lehetőségek vannak, egy feltöltéssel kb 6 órát zenél félhangerőn, maximumon kb 1,5 óra.
    Ma rávágtam a két reflex nyílást a két oldalra (máshova már nem fért), kivágtam a rácsot az elejére, felraktam két bőrszíjat rá fogantyúnak. Viszonylag jó lett a basszus a csövektől. Nem volt PVC csövem, egy törött horgászbot végéből vágtam le két darabot, 19mm a lyukátmérő :D
    A képeken is látszik, hogy kinyomtam faragasztóval még miközben készült az egészet, de az ovális lyukakat elég nehéz volt kivágni, lett egy-két hézag. Ma kerítettem fekete szilót, mindent vastagon tömítettem, reggel megnézzük mi változott. Kicsit dübörög a basszustól és vissza kellett venni, úgyhogy kerítek bele vatelint.
    Holnap rákerül a fólia, és a rács, ha minden igaz készen lesz. :K

    Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák