Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LámaZ

    addikt

    válasz Mikisys #24215 üzenetére

    „Építenék magamnak is, de nem többszáz kísérlet, próbálkozás, mérés alapján, hanem használható alapanyagból szeretnék jól használható, "méltányolható" minőségű hangsugárzót.”

    Komolyan mondom, én is pont fix ugyanezt akartam leírni!

    Régóta fórumozom, és nem csak itt. A Hobbyelektronikán van egy kifejezetten plazmahangszórókkal foglalkozó fórum, de szerintem itt a PH-n is van hasonló.

    Gyakorlatilag, ugyanaz a helyzet ezzel is, mint bármi mással: az ember nem kezdheti elölről feltalálni a spanyol viaszt, kitalálni, hogy mire milyen anyag a legjobb, kikísérletezni őket stb. amikor vannak erre szakosodott cégek és emberek, akik ebből élnek, ismerik minden csínját-bínját a szakmának. Persze, nem adják ingyen a termékeiket, de még olcsón sem. Na, itt jön be az egyéni találékonyság, hogy akkor mi az, amit az ember esetleg maga meg tud csinálni olcsóbban. A kínaiak számomra mindig is egy opció, egy alternatíva, mert már számos dolgot szereztem be onnan sokkal olcsóbban, mint máshonnan, bár tény, hogy a jó eredmény érdekében kellett aztán egy kicsit dolgoznom az ügyön.

    Legyen minden jó!

Új hozzászólás Aktív témák